Evidencija potvrda o aktivnostima vozača za razdoblje dok nije upravljao vozilom, sukladno Uredbi 561/2006

Inter-biz, Informatičke, Lošinjska 14,HR-42000 Varaždin,CROATIA
e-mail: info@inter-biz.hr, mob: +385 (0) 98 680 847

Izrada potvrda o aktivnostima vozača

Aktualna inačica:
[2010]


Cijene i licenciranje

Osnovna cijena programa (jednokorisnička licenca) je 1500,00 kn 1200,00 kn + PDV.

Cijena naprednijih konfiguracija programa se u definira prema zahtjevima naručitelja (broj licenci i radnih mjesta, posebni zahtjevi, ograničenja i nadogradnje, prilagodba specifičnom načinu rada itd.)

Mrežna instalacija (za kupce koji žele koristiti program u lokalnoj mreži tvrtke) i konfiguriranje sustava (Firebird bazni poslužitelj) nisu uključeni u cijenu dodatnih licenci, te se naplaćuju prema satnici 150,00 kn + PDV po satu (uz naplatu putnih troškova 3kn/km). Nudimo besplatnu telefonsku podršku za samostalno konfiguriranje (preporuka - konfiguriranje bi trebala obaviti osoba koja se snalazi u radu s računalima i lokalnom mrežom).

Dodatne licence se naplaćuju 500,00 kn + PDV.

(Ovisno o broju radnih mjesta, dozvoljava se količinski rabat)

Za detalje i izradu ponude ukoliko ste izvan Republike Hrvatske, kontaktirajte nas e-mailom ili telefonski - +385 98 680-847. Za kupce iz Hrvatske, preporuka je izrada automatske narudžbe i predračuna na ovom linku (ili, naravno, kontakt e-mailom ili telefonski).

Usluga instalacije i održavanja sustava

Inter-biz kupcima nudi uslugu instalacije i održavanja sustava. Ovisno o zahtjevima kupca definiraju se uvjeti i tekst ugovora o održavanju. Cijene održavanja variraju, ovisno o složenosti sustava (broj radnih mjesta, lokacija...) i zahtijevanoj brzini reakcije. Sama instalacijska procedura kod instalacije na jedno računalo je trivijalna i može ju obaviti svaki djelatnik s osnovnim znanjem korištenja računala (nekoliko klikova na gumb za pokretanje i kontrolu toka instalacije).

Kupac nije obavezan sklopiti ugovor o održavanju s prodavateljem - u tom slučaju Inter-biz ispostavlja ponudu/predračun i obavlja dogovorene poslove u slučaju prihvaćanja ponude.

 

 

Naslovnica

Narudžba

Cijene i licenciranje

Kontakt

O Pravilniku